NİĞDE / MERKEZ - Konaklı Ortaokulu

Konaklı Ortaokulu

Adres
KONAKLI BELDESİ CUMHURİYET MAH. KOZANİ CAD. KONAKLI ILKOKULU BLOK NO 2 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
"Eğitim sevgiyle başlar" parolasını ilke edinmiş; Yerel ve Ulusal ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde her zaman yer alan vereceği eğitim-öğretim, elde edeceği başarılar ve yetiştireceği öğrencilerle ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak LİDER bir kurum olmaktır.
Misyon
"BİZ; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; Onların bilgili, becerili, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, maddi ve manevi değerlerine bağlı vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek; Okuyan, araştıran, çağın teknolojik imkanlarını kullanabilen, onları üst öğrenime EN İYİ şekilde hazırlamak için VARIZ"
KÖMÜRLÜ MERKEZİ ISINMA
Yerleşim Yeri